Beszéljünk néhány szóban a DXN alapítójáról

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította. Datuk Dr. Lim vállalkozását a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el. Mély érdeklődése és a végtelen erőfeszítése késztette arra, hogy a Ganoderma vagy a Lingzhi teljes potenciálját kihasználja, melyek az egészség tekintetében a gyógynövények királyaként váltak ismertté. Ennek köszönhetően 1993-ban Datuk Dr. Lim megalapította a DXN vállalatot.

 

A DXN fő üzleti tevékenysége magába foglalja a termesztést, gyártást és a forgalmazást. A Malajziában alapított, és világszerte működő vállalkozás jól ismert a Ganoderma üzletágáról. Termékei közé tartoznak az étrend-kiegészítők, az élelmiszerek és italok, a személyes higiéniai termékek, a bőrápolási és a kozmetikai termékek, háztartási termékek és a vízkezelő rendszerek. Az 1993-as megalakulása óta a DXN megerősítette "One Dragon One World One Market és One Mind" koncepcióját. Ezzel a koncepcióval a DXN az évek során folyamatosan növekedett. Olyannyira, hogy a DXN Holdings Berhad-ot 2003. szeptember 30-ától bejegyezték a malajziai tőzsdén. Majd 2011. december 27-én az alapító vételi ajánlata után kivezették onnan.

 

A DXN Holdings Berhad a DXN Csoport befektetési és alapkezelő társasága. A DXN magas minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően számos kiemelkedő elismerést és köszönetet kapott a különböző egészségügyi és üzleti szervezetektől. A DXN a dinamikus fejlődésnek köszönhetően a gazdaság más területein is komoly befektetésekkel rendelkezik, így az ingatlan üzlet és az információ technológia terén. A cég alaptevékenysége a direct selling üzletág, amely a nagy sikernek köszönhetően világszinten elterjedt és több mint 10 millió regisztrált Tagja van. Ezzel a DXN a megszilárdította vezetői pozícióját a világ Ganoderma piacán.

A több mint 20 év kutatás és tudományos elemzés után Datuk Dr. Lim felfedezte a Ganoderma/Lingzhi gomba sajátos előnyeit és hatásait az emberi egészségre vonatkozóan. A kitartó munka felismerése után elkezdte megosztani ismereteit erről a csodálatos gyógynövényről a barátaival és munkatársaival.

 

Datuk Dr. Lim itt nem állt meg. Úgy érezte, olyan céget kell alapítania, amely segítségére lehet, hogy e csodálatos gyógynövény előnyei minél több emberhez eljuthasson.1993-ban Datuk Dr. Lim létrehozta a DXN-t, Malajziában, Kedah-ban.

 

Datuk Dr. Lim, hatóanyagukban a legkiválóbb minőségű 6 féle Ganoderma gombából alkotta meg a DXN által forgalomba hozott világhírű termékeit.

 

Brain Gano

Brain Gano

Ruyi Gano

Ruyi Gano

Peacock Gano

Peacock Gano

Kimshen Gano

Kimshen Gano

Liver_Gano

Liver Gano

 

 

 

Heart Gano

Heart Gano

 

 

 

 

 

 

BIO termelési folyamat és technika

Nézd meg a farmlátogatásunkon készült videót:

DXN farm